High Tea in Utrecht

Zoete trek of hartige behoefte? Kom dan met familie, collega’s of vrienden genieten van een high tea bij MØS Coffeebar. Onze intieme setting is perfect voor klein gezelschap (tot 6 personen).

Wens je meer informatie of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen, dan vragen we je contact op te nemen via e-mail: info@moscoffeebar.nl of telefoon: 030 711 3863.

Parkeergelegenheid

Of je nu lopend, op de fiets of met de auto komt, parkeergelegenheid bij MØS is geen probleem. Er zijn zelfs diverse parkeergarages in de buurt.

Cadeaubon

Geef iemand een heerlijke High Tea cadeau met de MØS cadeaubon! Voor elk gewenst bedrag kun je een cadeaubon laten maken, klik hier om meer over de ceadeaubon te lezen en deze te bestellen.

High tea gelegenheden

Oma wordt 75 jaar, een familie reünie, een verjaardag vieren of gewoon zomaar met vrienden/vriendinnen? Eigenlijk is er altijd gelegenheid voor een High Tea! Je bent van harte welkom bij MØS.

High tea of Afternoon Tea?

In Nederland kennen wij de Afternoon Tea als “High Tea”. Rond 1840, kreeg Hertogin Anna van Bedford tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel en zij wenste dat te stillen met thee, sandwiches en cake. Ook bij haar vriendinnen viel dit goed in de smaak en al gauw werd het zeer populair. Men fladderde van de ene tea-party naar de andere om op het juiste moment gezien te worden. Zo is de Afternoon tea onstaan.

Tot snel bij MØS