OVER MØS

Het idee was simpel, een mooie locatie was er al en 4 ondernemers met een voorliefde voor koffie, verse producten en horeca/gezelligheid in het algemeen wilden nog wel iets compleets anders dan de huidige ondernemingen opzetten. Zo gezegd, zo gedaan. Sinds begin augustus 2019 serveren wij goede koffie, verse sappen, gezonde ontbijtjes en lunches en heerlijk gebak. Je bent van harte welkom om de sfeer en al het lekkers te komen proeven.

WE
GOT
YOU
WITH
GOOD
NESS

Koffie

We houden allemaal van goede koffie. Om mee wakker te worden, vergaderingen te overleven, om mee te focussen of voor een momentje rust en ontspanning.
Wij serveren hoge kwaliteit koffie met de bonen Keen Coffee.

Verse sappen

Soms heb je een snelle ‘reboot’ in je systeem nodig. Wij helpen je daarbij met onze verse en smaakvolle sappen. Je voelt je binnen no time weer ijzersterk.

Gebak

Je verdient altijd wel een lekkere koek of een stukje taart. Om iets te vieren, te delen of gewoon een geluksmomentje in het leven te creeeren. We serveren dagelijks vers gebakken taart, koeken en (choco)croissants.

ONTBIJT & LUNCH

Van de vroege morgen tot begin avond. We got you! Healthy huisgemaakte granola bowls, avocado toast, grilled sandwiches. Alles smaakt naar meer, en dat wil je proeven. Zien we je snel?

Lunchen bij MØS

Bij MØS kan je komen genieten van een heerlijke verrassende lunch. We hebben een mooie selectie gemaakt van seizoensproducten en maken deze vers klaar. Ook bieden we de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk bakje koffie.
Wil je komen lunchen en heb je vragen? Leuk! Neem gerust contact op.